perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pakkailua

Mä vähän mietin josko olisin siteerannut otsikoissa aina Rammsteinin biisejä, mutta ne ei ehkä olisi niin aiheeseen sopivia.. Noh, saa nyt nähdä.

Lupailin vähän kertovani miten pakkasin. Jokaisella aiemmalla matkalla mukaan on lähtenyt ruma, pastellin lila matkalaukku päivänkakkaroin kuvitetulla vyöllä. Onneksi aiemmin tänä vuonna oli ostettu uusi tummanharmaa kovapintainen matkalaukku. Jess, ei enää sitä hirvitystä! Ja kun uusi laukku kaivettiin esiin kaappien perukoilta, huomattiin pikku kämmi. Lukossa. Vieläpä sellainen hieno "sisäinen"lukko joka vangitsi vetoketjut paikoilleen. Sitten käännettiinkin joka paikka ympäri etsien avaimia. Arvatkaa vaan löytyikö. Iskä "the monitoimimies" joutui lopulta vääntämään lukon väkisin rikki. Ja avaimet löytyi. Matkalaukun sisältä siis. Olivat kiinni sisätaskun vetoketjussa, eikä ne millään sinne olisi voineet joutua jos itse olisimme laukun lukinneet. Tyhmyydelläkin on rajansa. Mahtoi matkalaukun myyjällä olleen hauskaa.

Kun nyt vihdoin oltiin saatu laukku auki, alkoi hieman epäilyttää mahtuisiko sinne kolmen viikon tykötarpeet. Siis kaikki muut epäilivät paitsi minä. Eihän sinne nyt koko vaatekaappia tarvitse, eihän? Koska mobiilina tämän kirjoittelin, en saa kuvia tahtomiini kohtiin, mutta tässä kohtaa voisi olla kuva avatusta matkalaukusta. Ja sitten kuva kun matkalaukun väliseinä avataan. Sain siis ahdettua lähes kaikki vaatteeni sen väliseinä takaiseen pienempään tilaan, ja toiselle puolelle extrapari kenkiä sekä hyvin pakatut tuliaiset. Aika näppärästi, vaikka itse sanonkin;)

Tuliaisia haalittiin pitkin maita ja mantuja. Lopulta mukaan päätyi Aalto-tuikkukuppi, lakkahilloa, juustohöylä, Suomi-kirja, Angry birds-peli, salmiakkia ja Fazerin sinistä. En tiedä onko Aalto heille tuttu, mutta perinteistä. Juustohöylässä oli vähän taka-ajatuksena että helpottaa omaa elämää, kun muistissa on vielä miten Unkarissa juusto leikattiin ihan tavan veitsellä, eikä se aina mennyt ihan nappiin. Oma lehmä ojassa siis:D Perheessä ei pieniä lapsia ole, vain kaksi nuorta poikaa, minun ikäinen ja vähän nuorempi.  Heille vähän vitsinä siis tuo peli, ainakin tuttu brändi. Syömisissä nyt tähdättiin näihin perinteisiin.

Miten te olisitte pakanneet? Mitä olette vieneet tuliaisina ulkomaille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti