keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Ennen matkaa

Haudi! Osa ehkä tunteekin jo minut toisen blogin kautta, mutta kerrataanpa vielä vähän. Olen nuori kynsilakkahörhö pieneltä paikkakunnalta, ja harrastuksina on lähinnä taiteen eri alalajit. Kuvaaminen on kivaa, kuten myös kirjoittelu vaikka siihen hyvin epämääräiseen tahtiin innostunkin.
Tänä kesänä (oikeastaan ensi sunnuntaina 22.6) on tarkoitus suunnata nokka kohti Saksaa, tarkemmin ottaen Hampuria. Kyseessä on Lions Clubin järjestämä nuorisovaihto, ja loisin paikallisessa perheessä niin kauan kuin heille sopii eli kolme viikkoa. Matkan tarkoitus on lähinnä viihteellinen, joku vakavamielinen saattaisi kuvata kulttuurivaihdoksi.
Mitä odottaa tältä blogilta? Epätasaisen tasaiseen tahtiin ilmestyviä postauksia riippuen siitä miten matkani etenee ja onko kerrottavaa. Luulisinpa että on. Ja paljon kuvia. Luulisin. Kuten näette, en ole itsekään aivan kartalla siitä mitä tänne tulen laittelemaan, joten saatte elää jännityksessä.

Matkalaukku on viimein pakattu ruisleipää vaille valmiiksi. Kyllä, vasta näin myöhään vaikka sukulaiset ovatkin asialla hiillostaneet viimeiset kaksi kuukautta. What can I say, I rather take my time with it. Voisin ehkä sitä uudelleen raottaa sen verran että esittelisin teille viemiseni ja ovelan pakkaustekniikkani. Kenties, kenties. Nyt vielä päänvaivaa siitä millaiset kynnet laittaisin. Argh. Otan ehdotuksia vastaan! Että tälläistä, hitaasti lähestyy matka enkä millään malttaisi odottaa;3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti